Ideas y estrategias para el Patrimonio

INICIO           EQUIPO            PROYECTOS            BLOG            LÍNEAS DE TRABAJO           SECTORES    

Gran acollida del públic a la inauguració del Centre d'Art i d'Història Hernández Sanz a Maó

Després de diversos mesos d'intens treball sota la supervisió d'Antoni Nicolau com a director del projecte, en el que hem participat amb les empreses CROQUIS (producció) i SONO (audiovisuals), el passat dissabte 21 de març, va quedar inaugurat el Centre d'Art i Història Hernández Sanz, situat a l'històric edifici de Ca n'Oliver, al centre de Maó, amb una gran acollida pel públic general i per diverses institucions.

L'edifici, amb un alt valor artístic i patrimonial, presenta ara diversos espais on s'exposen les col·leccions i les obres artístiques de Francesc Hernández Sanz i el seu fill Francesc Hernández Mora, intel·lectuals i artistes relacionats amb la història i la cultura de l'illa.

A més, el centre descobreix també el llegat britànic de Menorca, l'interès de la cartografia de l'illa, la vida quotidiana a la Menorca contemporània i una interessant col·lecció de gravats d'artistes contemporanis menorquins o relacionats amb l'illa.

La inauguració va congregar a diverses autoritats que han participat en la intervenció del centre com l'alcaldessa de Maó, Àgueda Reynes, el conseller d'Administracions Públiques del Govern Balear, Juan Manuel Lafuente, el delegat del govern, Javier López-Cerón i el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kultura

 

T. (+34) 932 700 018

 

 

Rossend Nobas, 33. Baixos

08018, Barcelona