top of page

Equip

Kultura és una organització dinàmica i sòlidament constituïda per donar la resposta adequada a cada projecte i disposa d’una cartera de col·laboradors d’alt nivell professional i, alhora, d’una gran capacitat d’il·lusionar-se en cada projecte.

 

Entre el nostre ventall de col·laboradors es troben: museòlegs, museògrafs, arquitectes, dissenyadors d’espais, dissenyadors gràfics, il·lustradors, escenògrafs, il·luminadors, economistes, especialistes en comunicació, fotògrafs, restauradors, arqueòlegs, pedagogs i especialistes en materials didàctics, especialistes en reproduccions, maquetes i ficticis, especialistes en tècniques multimèdia, creatius i tècnics en produccions audiovisuals… així com especialistes reconeguts en qualsevol temàtica relacionada amb cada projecte.

 

ANTONI NICOLAU MARTÍ

Director de Desenvolupament

 

Historiador, museòleg i especialista en gestió cultural.

Va ser director del Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona del 1993 fins al 2007. Impulsor de l'empresa Kultura, Idees i Estratègies per al Patrimoni SL el 2003. Com a director general de Relacions Culturals i Científiques de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament - Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació - Govern d'Espanya, ha estat responsable de les polítiques de cooperació cultural i científica d'Espanya a l'exterior. Va ser President de l'Associació Internacional dels Museus de Ciutat (1993-1996), membre del Comitè Europeu de Museus d'Història, Secretari General del ICMAH-ICOM (International Committee of Museums of Archaeology and History) (1998-2006). Actualment, és director de desenvolupament de l'empresa Kultura, Idees i Estratègies per al Patrimoni.

 

TERESA MAROT I SALSAS

Coordinadora de projectes

 

Llicenciada i doctora en Geografia i Història, especialitat en Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia. Va ser conservadora al Gabinet Numismàtic de Catalunya del Museu Nacional d'Art de Catalunya-MNAC, fins a l'any 2000. Des de llavors és coordinadora de projectes culturals. Entre els seus treballs destaquen: Coordinació de la creació i el disseny del Museu d'Història de Badajoz, Ikonos Cultural SL i Ajuntament de Badajoz (2000/2001); Coordinadora i redactora del projecte museològic del Centre d'Història de Saragossa, Ikonos Cultural SL i Ajuntament de Saragossa; Creació i redacció del projecte museogràfic executiu i coordinadora de la producció del Museu de la Cultura del Vi Dinastia Vivanco (Briones, La Rioja, 2001-2004); des de l'any 2003 forma part de l'empresa Kultura. Ha participat en excavacions arqueològiques, ha impartit cursos i ha publicat estudis monogràfics, articles d'investigació històrica en actes de congressos i revistes especialitzades.

 

SILVIA PÉREZ

Administració

 

Tècnic en empreses d'activitats turístiques (1992).

Durant la seva trajectòria professional ha estat treballant en diverses agències de viatge, tant majoristes com minoristes, en atenció al client per a l'elaboració de paquets turístics.

 

Ha desenvolupat tasques administratives en diverses empreses i actualment està donant suport tècnic i administratiu a l'empresa Kultura, Idees i Estratègies per al Patrimoni.

Idees i estratègies per al Patrimoni

INICI            EQUIP            PROJECTES            BLOG            LÍNIES DE TREBALL           CLIENTS

Kultura

bottom of page